Wasmiddel in een Bundles abonnement!

Met Bundles bieden we abonnementen op apparaten, zoals wasmachines, droger en vaatwasser. Betalen voor gebruik in plaats van bezit. Een belangrijke stap naar een circulaire economie. Uiteindelijk willen we dat iedereen een kwaliteitsapparaat gaat gebruiken omdat dat leuker, comfortabeler en beter is!

Maar om de wereld schoner te wassen is er meer nodig dan een machine: wasmiddel. Daarom hebben we samen met onze partners Seepje, Ariel en Miele een wasmiddelabonnement ontwikkeld!

Waarom wasmiddelen in een abonnement?

Wasmiddelen creëren misschien nog wel meer waste dan de wasmachine zelf. Microplastics, verpakkingen, chemicaliën, extra slijtage van kleding en apparaten, extra energie- en watergebruik, schappen vol met grote flessen.

Wij willen gewoon goed wasmiddel. Betaalbaar wasmiddel dat de was schoon maakt, lekker ruikt en goed is voor het milieu. Terwijl producenten vooral aandacht besteden aan marketing om zo veel mogelijk wasmiddel te verkopen geloven wij dat het anders kan.

 

Hoe kan het anders?

Een paar mooie tegenstellingen in de wasmiddel industrie: “Als we klanten helpen om minder wasmiddel te gebruiken dan verkopen we ook minder wasmiddel..” “Als we wasmiddel geconcentreerder gaan maken zodat we minder verpakking en transport hoeven te gebruiken dan zijn onze klanten ontevreden omdat ze meer moeten betalen voor een kleinere verpakking”.

Lastig.. Toen we vertelden dat de Bundles community vooral schone was wil en niet per sé heel veel liters wasmiddel wil gebruiken werden producenten enthousiast. Procter & Gamble, de producent van Ariel wasmiddel, wil graag experimenteren en we besloten samen te gaan werken. We ontwierpen het Ariel wasmiddel abonnement dat inmiddels verkrijgbaar is voor Bundles klanten.

We zijn begonnen met Ariel 3-in-1 pods en zijn nu aan het experimenteren om een mooi wasmiddel abonnement te ontwerpen. Dat betekent bijvoorbeeld geconcentreerder wasmiddel, kleinere verpakkingen, minder bezorgkosten, etc. Inmiddels kunnen Bundles klanten ook een Seepje en Miele wasmiddel abonnementen bestellen!

 

Hoe het werkt

Zoals je weet zijn (de meeste van) onze apparaten verbonden met het internet via de slimme ‘Bundles Buddy’ stekker. Op die manier zien we hoe vaak en hoe je wast. We kunnen zelfs zien hoeveel wasmiddel je ongeveer gebruikt. Op die manier berekenen we wanneer je wasmiddel op is, zodat we je op tijd een nieuwe voorraad kunnen toezenden.

Als je een wasmachine hebt die niet verbonden is met het internet dat betaal je gewoon per verzending en vragen we je tijdig of je klaar bent voor de volgende voorraad!

De voordelen van een wasmiddel abonnement

Toen we aan jullie vroegen wat beter kon aan de manier waarop je nu wasmiddel koopt, kwamen we erachter dat er drie dingen zijn die jullie het meest dwars zitten:

  1. Het prijsverschil tussen wasmiddelen is erg hoog. In de aanbieding zijn producten soms wel 50% goedkoper. Hierdoor kom je bedrogen uit als jouw favoriete product toevallig niet in de aanbieding is. Het kost veel tijd en moeite om uit te zoeken wanneer welk product waar in de aanbieding is.
  2. Je komt er ‘s avonds laat achter dat je vaatwastabletten op zijn terwijl je de vaatwasser net aan wilde zetten. Vervelend want dan is het al te laat en heb je de volgende ochtend geen schone vaat.
  3. Nederlanders doseren gemiddeld 30% meer wasmiddel dan nodig is. Dat is zonde voor de portemonnee en het milieu.

Herken je dit? Het Bundles wasmiddelabonnement is een oplossing voor deze ‘problemen’. We leveren SeepjeMiele of Ariel wasmiddel bij jou thuis als jij dat nodig hebt tegen een vaste lage prijs en je krijgt inzicht in je verbruik en mogelijkheden om te besparen!

 

Meer informatie en antwoorden op je vragen

We kunnen ons voorstellen dat één mail veel te kort is om al je vragen te beantwoorden. Wil je weten hoe lang je aan een abonnement vast zit, hoeveel je betaalt als je minder wasmiddel gebruikt, hoe we de bezorging regelen en wat onze ultieme wasmiddelabonnementen-droom is? Bekijk dan deze pagina met alle vragen die we tot nu toe hebben gekregen! Wil je direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *