CoffeeBundles is voortgekomen uit Bundles

De beste "Products-as-a-Service"

Het begin van CoffeeBundles

CoffeeBundles is de jongste loot aan de stam van circulaire economie-pionier Bundles. Dit bedrijf is in 2014 opgericht door Marcel Peters, waarmee Wassen-als-een-Service werd gelanceerd. Eind 2017 is ook gestart met CoffeeBundles, waarbij we de circulaire economie op gang helpen door kwaliteits-volautomaten aan gebruikers aan te bieden – nieuwe, maar ook gebruikte: na grondige refurbishment en vervanging van beschadigde onderdelen. In dat laatste geval nauwelijks of niet van nieuw te onderscheiden. Met altijd recht op onmiddellijke vervanging als het apparaat defect is. En het mes snijdt aan twee kanten: bij de koffieabonnementen (dus niet bij “Machine Only”) is de automatisch bezorgde Premium Arabica koffie “FairChain”, waarmee ook impact wordt gemaakt in het land van oorsprong. Voor meer hierover: zie fairchain.org en moyeecoffee.com. Kortom: daadwerkelijk duurzaam genot!

Maar Marcel is geen wasexpert en heeft daarom Miele gevraagd hem te helpen met Wasbundles. Zo kon hij de filosofie verder gaan verspreiden. Na CoffeeBundles en SlaapBundles zullen er nog meer initiatieven worden ontwikkeld om Spullen als een Service de standaard te laten worden voor iedereen en overal.

De CoffeeBundles-oplossing

CoffeeBundles maakt gebruik van verschillende tools die zijn ontwikkeld door Bundles, met onder meer: 1. BundlesInvest: het financieren van de nieuw aangekochte machines, zodat je als gebruiker pas betaalt nadat je genoten hebt van heerlijke koffie. 2. Bundles App: een handig middel om mee te communiceren, te helpen en de service gemakkelijk en betrouwbaar te maken. 3. Bundles Payments: gemakkelijk en maandelijks betalen voor het gebruik in de voorafgaande maand (of huidige maand bij Machine Only).

Lees hier de feiten

Het team

Marcel Peters

Oprichter en CEO

Marcel is de oprichter van Bundles. Hij wil een wereld zonder afval voor zijn kinderen en kleinkinderen.

Emily Koedam

Manager Customer Service

Emily en haar team geven antwoord op al je vragen want ze weet alles over de Bundles abonnementen!

Wouter Kreuwel

Aanvoerder CoffeeBundles

Wouter is oprichter van CoffeeBundles. Niet alleen een koffie-expert, maar ook nog eens met gevoel voor de hele keten die leidt tot zo'n lekker duurzaam bakkie.

Aafke Tand

Manager Customer Service

Totale ontzorging van de CoffeeBundles klanten - Aafke heeft geen rust voordat dit gerealiseerd is. Een rustmoment voor elke gebruiker die haar even aan de telefoon krijgt of een mail van haar voorbij ziet komen.

Onze inspiratie

De circulaire gedachte

Betalen voor gebruik in plaats van bezit. Dat is een belangrijk principe van de circulaire economie. Producenten worden daardoor gestimuleerd om apparaten te maken die lang meegaan en goed gerepareerd kunnen worden. Dat is waar wij in geloven! Door de apparaten aan het internet te koppelen verzamelen we informatie en leren we om slimmer te gebruiken.

Onze ambitie

Wij geloven in een wereld zonder wegwerpapparaten en zonder waste, maar daar zijn we nog lang niet.
Zo gaan we er komen:

  1. Het is inmiddels voor elke Nederlander mogelijk om te kiezen voor een
    duurzaam abonnement in plaats van kopen. Yes!
  2. Wij gaan voor de beste kwaliteit en de beste service zodat een abonnement de enige logische keuze is! Hier werken we keihard aan en betrekken we jullie graag bij!
  3. Samen met ketenpartners – BSH (Siemens), Miele – gaan we voor slimmere productie, gebruik en hergebruik zodat onze dienst steeds duurzamer en waardevoller wordt.