UPPERBLOOM – even voorstellen!

UPPERBLOOM: De leukste én meest groene abonnementen start-up van Amsterdam. 

Ben je gezegend met een balkon of binnentuin? Upperbloom zet je balkon in bloei, én zorgt dat ie blijft bloeien. Het hele jaar door. Voor wie geen groene vingers heeft: je hebt er bíjna geen omkijken naar.

Jouw balkon: een oase van groen 

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het lastig vinden om planten op het balkon levend te houden, of ze hebben er simpelweg de tijd niet voor. Upperbloom helpt je! Ze installeren plantenbakken gevuld met de mooiste bloemen en planten zo aan je reling, of op een stalen frame. 

Met groengarantie

Zodra je besteld hebt komt een balkonier jouw plantenbakken installeren. Vijf hoog, dakterras, geen lift – allemaal geen probleem. De service houdt niet op bij de installatie. Met de plantenwisselservice van Upperbloom krijg je 2x per jaar mooie bloemen en planten, passend bij het seizoen. Ze geven zelfs een groengarantie! Mocht er iets met de planten zijn, dan komen ze langs om het te fixen.

Geen omkijken naar

Door de innovatieve plantenbak met een groot waterreservoir inclusief een watermeter is het verzorgen van je planten supereenvoudig. Upperbloom kiest de planten die het goed doen op jouw balkon. Je hoeft alleen je voorkeur voor de kleursamenstelling door te geven.

Als gebruiker van Bundles magazine mag je de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Vanaf € 4,95 per maand per plantenbak of € 77,50 voor eenmalige aanschaf. Kijk op upperbloom.nl voor meer informatie en gebruik cadeau code: Bundles.

#loveyourbalcony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *