fbpx

Helaas nog helemaal leeg..

Voeg snel een abonnement toe

Bekijk onze abonnementen

Betaal per kop voor alles-in-één:
apparaat + koffiebonen + onderhoud!

Siemens volautomaat
Espresso of Latte Macchiato met één druk op de knop, in populairste & duurzaamste koffieabonnement van NL!
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit koffie volgens de FairChain principes; we mogen het zelfs ‘100% specialty coffee’ noemen
CoffeeBundles' service
Ongeëvenaarde klanten-service, nooit zonder bonen of onderhoudsmiddelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u de volgende dag geleverd, daarna altijd op tijd vers gebrande koffiebonen op de deurmat

Het mooiste koffieabonnement van Nederland!

Alles wat je nodig hebt voor hele goede koffie, thuis of op kantoor: de Siemens EQ6 Plus of EQ700 en automatisch bezorgde Premium FairChain koffiebonen. Mét onderhoudsmiddelen en reparaties. Je betaalt per maand alleen voor het aantal koppen dat je hebt gedronken.

1. Kies abonnement of koopoptie

Betaal per kop voor een top-volautomaat, volledig onderhoud én FairChain koffiebonen voordat je voorraad op is. Of ga voor een vast maandbedrag zonder bonen. Of koop één van onze machines met laagste-prijs-garantie.

2. Kies je smaak (bij Machine + Koffie)

Je ontvangt Premium FairChain koffiebonen van Moyee. Bij bezorging van het apparaat krijg je een welkomstpakket met vier smaken bonen. Na doorgeven van je voorkeur bezorgen we jouw keuze(s) voortaan automatisch. Wisselen kan altijd!

3. De beste service

Alle abonnementen voorzien in (aanvulling van) onderhoudsmiddelen; functioneert je machine niet meer en kunnen we het telefonisch niet oplossen, dan wordt het omgeruild met een ander exemplaar.

Wat is het koffieabonnement van CoffeeBundles?

Alles wat je nodig hebt voor hele goede koffie, thuis of op kantoor: de Siemens EQ6 Plus (CoffeeBundles - Classic en - Luxe), of de Siemens EQ700 met Home Connect (CoffeeBundles - Platinum) en altijd automatisch bezorgde Premium FairChain koffiebonen van Moyee Coffee in een circulair abonnement. Aanvulling van onderhoudsmiddelen en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Je betaalt per maand voor het aantal koppen koffie dat je hebt gedronken.

Vragen en antwoorden

Je kunt elke maand je abonnement opzeggen. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen we een ‘verplaatsbijdrage’ van €50 in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat, die we verrekenen met de borg (€50,-). Deze verplaatsbijdrage vervalt als je aan het einde van je proefperiode (twee maanden, minimaal en maximaal) besluit ermee te stoppen of als je het apparaat wilt overnemen tegen de dagwaarde.

Het apparaat heeft eerder gestaan bij een CoffeeBundles abonnementhouder en is daarna bij het Siemens Repaircenter volledig gereviseerd, indien nodig gerepareerd (met vervanging van onderdelen) en schoongemaakt. Het verschil met nieuw is nauwelijks te onderscheiden. Door de grondige onderhoudsbeurt in Tiel is de verwachte resterende levensduur hoger dan wat je o.b.v. het prijsverschil met “Nieuw” mag verwachten (alleen toepasselijk voor de koopopties). “Jong gebruikt” is niet meer dan 2 jaar oud. In alle gevallen moet het apparaat helemaal schoon zijn. Is dat niet het geval dan hebben we meteen foto’s nodig. Bij Luxe en Platinum kan aangegeven worden dat er persé een nieuw apparaat geleverd moet worden, maar we willen benadrukken dat elk apparaat volledig schoon moet zijn, perfect moet werken en bij alle abonnementen binnen 24u of 48u moet worden omgeruild als het defect is.

Bij je bestelling kun je aangeven wanneer je het apparaat bezorgd wilt krijgen. Als je het vóór 15u bestelt kun je aangeven dat je het de volgende dag in huis wilt hebben (dus ook op zaterdag). Mocht je specifiek een avondlevering willen dan brengen we een bezorgbijdrage van €5,- in rekening.

Met de Siemens koffiemachine (EQ6 Plus S300 voor Classic, EQ6 Plus S800 voor Luxe of EQ700 voor Platinum – zie vergelijking van deze apparaten op de hoofdpagina) kun je alle denkbare koffiesoorten zetten: van espresso en lungo tot cappuccino, latte macchiato of flat white. Je kunt er ook thee of melkschuim mee zetten.

Je betaalt per kop koffie, waarbij we een minimale afname van 75 koppen koffie per maand berekenen. Dat komt neer op resp. €35,25 (Classic), €39 (Luxe) of €44,25 (Platinum) per maand. Twee maanden per jaar kun je deze minimale afname pauzeren. De prijzen per kop lopen af bij meergebruik boven de minimale afname. Je kunt uitrekenen wat je precies kwijt bent per kop of per maand in de rekentool onder de producttableaus. 

Bij ons koffieabonnement betaal je voor een kop hele goede koffie. Mocht het apparaat niet naar behoren functioneren dan komen we het ophalen om te repareren en wordt het vervangen met een ander exemplaar. Daarvoor hoef je als klant niet extra te betalen. Het defecte apparaat wordt gerepareerd, volledig schoongemaakt en – na evt vervanging van beschadigde onderdelen – weer ingezet bij een nieuwe gebruiker.

Wouter Kreuwel // Aanvoerder CoffeeBundles
Wouter Kreuwel // Aanvoerder CoffeeBundles

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf
Koffiemachines vergelijken
Siemens EQ6 Plus
S300
Siemens EQ6 Plus
S800
Siemens EQ700
Info Aanbod CoffeeBundles

Je eigen Siemens EQ6,
Classic abonnement

Luxe abonnement

Platinum abonnement

Info Afmetingen in mm (h x b x d)

385 x 301 x 458

385 x 281 x 468

380 x 309 x 467

Info Inhoud waterreservoir

1,7 liter

1,7 liter

2,4 liter

Info Inhoud melkreservoir

0,5 liter

0,5 liter

N/A

Info Kofiebonenreservoir

300 gram

300 gram

350 gram

Info Aantal koppen koffie per keer

Twee (behalve melk-
bereidingen)

Twee

Twee

Info Consumentenadviesprijs

€999

€1199

€1299

Info Maalgraad

Instelbaar

Instelbaar

Instelbaar

Info Koffiespecialiteiten

Espresso,Caffè Lungo,Latte Macchiato, Cappuccino,
Flat White

Espresso,Caffè Lungo,
Latte macchiato, Cappuccino,Flat White

Espresso,Caffè Lungo,Latte Macchiato,Cappuccino,Flat White,Vele internationale koffie- & melkspecialiteiten

Info Melkopschuimer

Automatisch, met slangetje

Automatisch, met slangetje

Automatisch, met slangetje

Info Bediening

Knoppen met display

Knoppen met display

iSelect display

Info Thuisnetwerk

Geen

Geen

Home Connect (bediening
via Smartphone of Tablet)

Info Ontkalking en reiniging

Automatisch

Automatisch

Automatisch

Info Reiniging melksysteem

Met druk op de knop

Met druk op de knop

AutoMilk Clean

Info Hoogte afgiftetuit

Instelbaar

Instelbaar

Instelbaar

Info Pompdruk

19 bar

19 bar

19 bar