Vriendenprogramma gelanceerd!

Wij vragen aan zoveel mogelijk nieuwe klanten en bezoekers hoe ze Bundles kennen. En wat blijkt? Een groot gedeelte kent ons via vrienden, familie of collega’s!

Dat betekent dat een groot deel van jullie het Bundles verhaal enthousiast vertelt in zijn of haar omgeving. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

En nu?

Enthousiaste ambassadeurs zijn van ongekende waarde voor ons! Juist omdat het Bundles verhaal nieuw is voor veel mensen werkt een persoonlijke toelichting het best.

Daarom hebben we besloten om een campagne op te zetten.Daarmee kan iedereen die gelooft in het Bundles concept en de circulaire economie zijn omgeving enthousiasmeren.

community-2

Hoe werkt het?

We hebben een speciale ‘vriendenkorting’ webpagina gemaakt die iedereen kan delen via Facebook, Twitter, Mail of LinkedIn.

Je kunt de pagina delen met al je contacten, op social media of je kunt hem heel gericht naar iemand sturen. Bijvoorbeeld als diegene een nieuwe wasmachine, wasdroger of vaatwasser nodig heeft.

Op de vriendenkorting pagina staat uitgelicht hoe jouw kennis kan profiteren van een korting omdat jij Bundles hebt aangeraden. Bovendien profiteer jij ook als er een nieuwe klant via jou binnenkomt. Jij wast de eerstvolgende maand namelijk gratis.

Wij blij, jij blij! Win-win dus 🙂

Doe je mee?

Wil je ook meedoen? Ga daarvoor naar de vriendenkorting pagina pagina, delen is heel makkelijk!

Ook als je (nog) geen Bundles klant bent, maar wel enthousiast bent, kun je meedoen. Je krijgt dan een korting op je toekomstige abonnement of we geven jouw korting aan een goed doel naar keuze!

Heb je nog vragen? Stuur even een mailtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *