Versterking van het Bundles Team

Dion is de nieuwste versterking van ons team. Het leek ons leuk om in te gaan op zijn achtergrond en drijfveren. Daarom hebben we hem een aantal vragen gesteld. Lees zijn antwoorden hieronder en maak kennis met deze jonge Amsterdammer.

Wie ben je en wat doe je?

Hoi! Ik ben Dion, 25 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben na mijn studie gaan werken bij de energiemaatschappij Oxxio. Ik woonde op dat moment nog in een studentenhuis in Utrecht. Met een mijn baan als online marketeer kon ik goed sparen in mijn studentenwoning. Ik besloot deze kans aan te grijpen om meer van de wereld te zien.

Na iets meer dan een jaar gewerkt te hebben als online marketeer ben ik daarom naar Midden- en Zuid Amerika vertrokken voor 9 maanden. Dit was een enorm gave ervaring. Op het moment dat ik aankwam kon ik maar 3 woorden Spaans. Dit bleek toch niet zo handig te zijn. Ik heb dan ook al snel Spaanse lessen genomen. Een nieuwe taal leren was achteraf één van de hoogtepunten van mijn trip.

Nu volg ik een opleidingstraject van 7 maanden om mijn online marketing kennis verder uit te breiden. Met dit opleidingstraject heb ik 1 dag per week een cursus, de rest van de tijd ben ik bij Bundles aan het werk. Theorie kan ik op deze manier meteen in praktijk brengen.

Wat is jouw grootste inspiratie?

Tijdens de eerste jaren van mijn studententijd heb ik een aantal programma’s op Discovery Channel gezien over “projecten van de toekomst”. Dit ging onder andere over ‘vertical farming’ en zelfvoorzienende huizen. Ik weet nog dat ik dit zag en dacht, “dit is zo logisch, waarom is dit er nog niet?”.

Dit vraag ik me nog steeds regelmatig af. Plannen om Mars te koloniseren worden steeds concreter. Toch verbranden we gas om ons huis in de winter te verwarmen. Ik vind dit een enorm contrast.

Waarom Bundles?

Bundles werkt aan een circulaire economie. Een economie waarbij tijdens de productie van goederen al wordt nagedacht over (100%) hergebruik van het product en/of de materialen. Ik geloof  er heilig in dat we met zijn allen die kant op moeten.

Met een groeiende wereldbevolking moeten we wel efficiënter gaan leven. Dat is het rationele aspect. Ook denk ik, “als het efficiënter kan, waarom zouden we dat dan niet doen?”

Wat heb jij met wassen?

Voordat ik bij Bundles aan de slag ging had ik niet veel met wassen zelf. Wasmachines hebben al snel meer dan 10 verschillende wasprogramma’s. Ik vond dit altijd enorm verwarrend. Ik vertrouwde vooral op het advies van mijn moeder en week hier dan nooit meer vanaf.

Nu begin ik steeds meer ‘feeling’ te krijgen met de verschillende functies van wasmachines en drogers. Ik snap het verschil tussen de verschillende wasprogramma’s en de specificaties van de apparaten. Dit is goed voor mijn werk bij Bundles. Iets minder voor mijn huisgenoot. Die belast ik nu incidenteel met willekeurige feiten over de wasmachine die bij ons thuis staat.

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *