Vriendenintroductie Van Hulley

Van Hulley helpt jou bij het opruimen van je kast. Maar wat doe je met die overhemden in de kast waar je zo gehecht aan bent, maar al lang niet meer hebt gedragen? Precies, daar maak je een boxershort van! Een boxershort Van Hulley.

 

Hoe het begon

Zonder voorbedachte rade besloot Jolijn op een dag het versleten overhemd van haar man – dat al tijden ongedragen in de kast hing – te vernaaien tot boxershort. Behalve het versleten boord, was de rest van het overhemd immers nog in prima staat.

 

Jolijn had nooit de intentie om een onderbroekenfabriek te beginnen, maar ze zag wel de kans om goede stof te redden van de afvalberg. Bovendien bedacht ze dat ze vrouwen die graag willen werken, maar nog niet de benodigde papieren hebben, werkervaring kan op te laten doen. Ze besloot een social enterprise te starten: Van Hulley.

 

Zo geeft Jolijn sinds 2012 overhemden een nieuw leven en vrouwen een gezellige werkplek waar ze leren om samen te werken en zich kunnen ontwikkelen. Zo volgen ze anderhalve dag per week een opleiding om hun entreebewijs voor het MBO te halen.

 

Van Hulley boxers

 

Een mooie reis

Inmiddels is er naast de Van Hulley Boxer een Pyjama gelanceerd voor de kleine wereldverbeteraars onder het merk: My First Van Hulley. Ook de kleine broekjes zijn gemaakt van overhemden.

 

Inmiddels hebben er bij van Hulley al drie lichtingen vrouwen ervaring opgedaan. Zij hebben de tijd gekregen om te wennen aan een nieuw land zodat ze konden doorstromen naar een nieuwe opleiding en een nieuwe carrière.

 

Jolijn is bezig met een fantastische reis. Ze heeft haar droom nagejaagd en een team van enthousiastelingen om zich heen verzameld. Met haar sympathieke initiatief heeft Jolijn de tweede prijs van The Circulars Public’s Choice Award in de wacht gesleept die ze in ontvangst mocht nemen in Davos.

 

Inmiddels gaat Van Hulley veel verder dan boxershorts. Samen met de Gemeente Groningen en het ROC werkt Van Hulley aan een doorstart van een afgeschreven ‘drempelloze’ MBO opleiding .

 

 

Waarom wij fan zijn

Van Hulley is een fantastisch voorbeeld van social impact. Ze combineren het circulaire gedachtegoed – het hergebruiken van materialen die nog goed zijn – met sociale doelstellingen. Bovendien heeft Jolijn een enorme gunfactor en werkt ze keihard om haar doelstellingen waar te maken.

 

Doe je mee

Wij gunnen Van Hulley talloze geredde overhemden. Wil jij ook dat jouw overhemd wordt gered? Of ken je iemand die een Van Hulley verdient? Deel dit bericht of tag iemand en vertel waarom hij of zij (ja ook vrouwenboxers!) een Van Hulley moet hebben. Wij geven er één weg!

Je kunt ook gebruik maken van de kortingscode Bundles17 om 10 euro korting te krijgen bij het bestellen van 2 boxershorts! Leuk voor Valentijn bijvoorbeeld. De kortingsactie loopt tot en met eind februari.

van Hulley Boxers

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *