Yes, een nieuwe collega!

Hoi!

In deze blog zal ik mij kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Joeri en ik ga de komende maanden aan de slag voor Bundles ter afsluiting van mijn master Strategic Product Design aan de TU Delft. Als strategisch ontwerper werk je aan concepten met een optimale gebruikservaring, vervolgens maak je dat vanuit een business perspectief relevant en uitvoerbaar voor organisaties.

 

Waarom ik voor Bundles aan de slag wil gaan?

Omdat ik achter de transitie sta naar een circulaire economie; waarbij optimaal is ontworpen voor de gebruikservaring en een betere en waardevollere band tussen bedrijven en consumenten ontstaat terwijl er beter gebruik gemaakt wordt van energie en grondstoffen. Ik zie een mooie kans om bij Bundles als strategisch ontwerper:

  1. het Bundles concept nog mooier, leuker en comfortabeler te maken.
  2. de industrie te inspireren om deel te nemen aan de circulaire economie.

Mijn inspiratie?

Te veel om op te noemen, maar om een voorbeeld te geven: Tesla. Het bedrijf werkt aan een ideale toekomst, stap voor stap. De auto’s die zij maken zijn zeker niet de ideale duurzame auto, maar het succes draagt bij aan de acceptatie van elektrisch rijden. Ook de ontwikkeling van een nieuwe infrastructuur voor het laden met schone energie is door het succes van Tesla in versnelling geraakt. Op grote en openbare schaal werkt Tesla aan de ontwikkeling van schonere auto’s en batterijen.

 

Wat is er over 50 jaar veranderd wat nu nog niemand durft te geloven?

Over 50 jaar..

.. koopt niemand meer witgoed-producten, maar betaalt men slechts voor het gebruik en upgrades.

.. heeft niemand meer een rijbewijs, bezit bijna niemand meer een auto maar heeft iedereen toegang tot hoge kwaliteit voertuigen, zullen verkeersongelukken niet meer ontstaan door menselijke fouten maar door een technische fout of hack.

.. woont de eerste kolonie mensen in de ruimte.

.. zijn digitale lenzen in je oog de interface voor telefonie, bediening van apparaten, etc.

Klinkt wellicht idyllisch, maar je moet durven dromen als je werkt naar een betere toekomst. Ok, even met beide benen op de grond. Wat ga ik bij Bundles doen het komend half jaar? Ik zal gaan kijken hoe de diensten en producten van Bundles nu werken om vervolgens op de toekomst te richten: wat kunnen wij ontwerpen en uitvoeren op korte en lange termijn?

Wellicht spreken wij elkaar binnenkort!

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *