Haal alles alles uit je Miele vaatwasser

Yes! Je hebt gekozen voor een Bundles abonnement met een Miele vaatwasser. Daar zijn wij super blij mee en we gaan er alles aan doen om jou te laten zien dat je de juiste keuze hebt gemaakt! We willen je graag een paar tips geven voor je begint.

Vaatwasser

Sinds kort hebben we ook een vaatwasser in het assortiment. We zijn nog druk bezig om de data die we verzamelen te analyseren maar we willen je wel alvast de volgende top drie tips meegeven:

  1. Spoel je je servies volledig af voordat je het in de vaatwasser zet? Dat hoeft niet! Afschrapen is voldoende, de vaatwasser doet de rest.
  2. Net zoals bij de wasmachine raden we het aan om af en toe een heet vaatwasprogramma te draaien zodat de machine schoon blijft van binnen. Door het hete water verdwijnen vuil- en zeepresten zodat er niets gaat verstoppen. Je kunt dit het best doen zonder vaat en met speciale reinigingstabletten.
  3. In de bodem van de vaatwasser zitten twee filters. Houdt deze filters goed schoon. Grote afvalresten blijven hierin hangen en kunnen verder glippen als ze er te lang zitten waardoor de pomp verstopt raakt. Kijk daarom ook altijd goed onder de filters bij het schoonmaken ervan.

 

Miele vaatwasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *