De Kracht van Circulair

Stichting DOEN, Miele en NRC slaan de handen ineen en organiseren samen een debatreeks over de Circulaire Economie onder het label van NRC Live en de naam ‘de Kracht van Circulair’. NRC Live organiseert diverse reeksen over actuele en belangrijke thema’s. Vorig jaar mochten we op een reeks over Internet of Things vertellen over de technologie die we gebruiken om onze duurzame apparaten van afstand te kunnen monitoren.

Maar deze reeks heeft een wel heel belangrijk thema, de circulaire economie. En dan wordt de reeks ook nog georganiseerd in samenwerking met twee van onze belangrijkste partners, Stichting DOEN en Miele!

Stichting DoenNa de eerste twee succesvolle presentaties en debatten, met sprekers zoals Thomas Rau (Turntoo) en Stefan Verhoeve (CEO Miele), staat de avond op 20 februari in het teken van Duurzame Financiering

Stichting DOEN (via DOEN Participaties) is één van de eerste investeerders in Bundles. DOEN helpt innovatieve en duurzame ondernemers om hun ideeën in de praktijk te brengen door haar netwerk, kennis en middelen beschikbaar te stellen. Wij zijn ontzettend trots dat DOEN ons vanaf het begin heeft gesteund in onze missie om het gebruik van duurzame apparaten aantrekkelijker te maken. Andere duurzame mooie initiatieven waar DOEN in investeerde zijn onder andere Greenhome (vroeger Bleeve) en Qurrent.

Samen met dit soort partners gaan we voor een circulaire economie!

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *