Impact crowdfunding

Sinds begin 2015 verkopen wij met ons bedrijf abonnementen op wasmachines, drogers en afwasmachines. Wij geloven dat het voor gebruikers, fabrikanten en het milieu leuker en beter is als iedereen duurzame kwaliteitsapparaten gaat gebruiken, een win-win-win situatie. Bovendien kunnen we met de Bundles Buddy (verbinding met het internet) zorgen dat het apparaat langer meegaat en minder energie, wasmiddel en water verbruikt. Zo kunnen we de totale was-kosten voor een huishouden verlagen en wordt het gebruik van een duurzaam apparaat goedkoper dan het bezit van een ‘wegwerpapparaat’. Wassen zonder Waste noemen we dat; wassen volgens de circulaire economie.

In totaal voorkomen we met 1.720 abonnementen de uitstoot van bijna 380 ton CO2 per jaar. Dat staat gelijk aan 75 voetbalvelden met in totaal 18.800 bomen die een jaar lang groeien en CO2 opnemen. Bovendien hebben onze klanten samen meer dan 2.000 olympische zwembaden van 10 banen breed (!) aan water bespaard en bijna 5 zwembaden aan wasmiddel. Lees in onze blog hoe we onze impact hebben berekend.

Verantwoorde consumptie en productie
Met onze 1.720 abonnementen hebben we zo de productie van bijna 2.600 wegwerpapparaten voorkomen. Dat scheelt grondstoffen én afval. Bovendien bespaart iedere klant met een was-abonnement per jaar 91 kWh energie, meer dan 10 liter wasmiddel en 3.245 liter water. Onze klanten met een droogabonnement besparen per jaar 218 kWh energie.

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *