Vriendenintroductie: Gerrard St.

Tom en Dorus leerden elkaar leren kennen tijdens hun studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Ze vonden elkaar onder andere in hun enorme passie voor muziek. Ze spelen in een band en zijn continue muziek aan het luisteren. Zelf noemen ze zichzelf ook wel ‘audiofiel’, een welkome aanvulling op mijn vocabulair, wat de lading vrij goed dekt.

Hun interesse in circulair ontwerp en hun irritatie over hun eigen koptelefoons die continue kapot gingen door een kleine beschadiging – zoals een kabelbreuk – kwamen perfect samen. De beslissing om circulaire koptelefoons op de markt te brengen was dan ook logisch. In samenwerking met een aantal partners ontworpen ze topkwaliteit hoofdtelefoons die volledige modulair zijn. Zo zijn de exclusieve Nederlandse Scheek Loudspeakers zonder lijm gemonteerd.

 

 

Een abonnement op een Gerrard St. koptelefoon
Volledig modulair dus, maar wat heb jij daar aan? Nou dat is simpel. Heb je schade aan één van de onderdelen van de koptelefoon, dan hoef je alleen even te bellen en ontvang je een nieuw onderdeel per post. Je demonteert het beschadigde onderdeel en stuurt dit met de bijgevoegde retourenvelop terug naar de eigenaren. Zij hergebruiken de materialen en kunnen precies zien welke onderdelen vaak beschadigen zodat de volgende versie weer net iets beter is.

Handig toch? Bovendien kun je voor een klein maandelijks bedrag een koptelefoon gebruiken die je normaal € 300 zou kosten. En besluit je ineens dat je geen muziek meer wilt luisteren? Dan kun je gewoon je abonnement opzeggen en sturen Tom en Dorus hem naar een nieuwe klant.

 

Waarom wij fan zijn
Een prachtig voorbeeld van het toepassen van de circulaire economie op een product. Tom en Dorus hebben zich binnen no-time ontwikkeld als duizendpoten door een bedrijf op te zetten dat de hele circulaire value chain beheert. Van design en productie tot betalen voor gebruik en hergebruik. Respect!

Wil je ook een circulair abonnement op een topkwaliteit hoofdtelefoon? Profiteer dan nu van de speciale korting voor de Bundles community door één van de codes te gebruiken.

‘BGS2017’: jaar voor €60 ipv €70
‘2017BGS’: per maand €6 ipv €7,50

 

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *