Vriendenintroductie: DutchSpirit

Cabaretier Pieter Derks, Meteorologe Helga van Leur en duurzaamste man van Nederland Maurits Groen: wat hebben ze gemeen? Ze dragen allemaal een circulair pak van DutchSpirit! Een circulair wat? Een perfect passend, modieus, eigentijds en eerlijk maatpak.

Jaarlijks worden miljarden kilo’s kleding weggegooid, verbrand of vernietigd. Ook wordt kleding vaak in ‘lage lonen landen’ geproduceerd onder slechte arbeidsomstandigheden. DutchSpirit wil laten zien dat het ook anders kan.

Net zoals Bundles gelooft DutchSpirit dat duurzaamheid en kwaliteit perfect samen gaan. Kwalitatieve materialen en vakkundige productieprocessen zijn namelijk de basis voor duurzaamheid.

 

Eerlijke maatpakken

Erik Toenhake, de oprichter van DutchSpirit, gelooft dat duurzaamheid en meesterschap stoer, hip en sexy zijn. De DutchSpirit pakken zijn op een eerlijke manier geproduceerd met ecologische materialen. De productie vindt plaats in Marokko, in een Nederlandse fabriek, met een Nederlandse leiding. Zo is het mogelijk om goed toe te zien op de lokale arbeidsomstandigheden.

DutchSpirit hanteert een ‘zero tolerance’-beleid wat betreft slechte behandeling van medewerkers en kinderarbeid. In de voering van elk colbert staat dan ook de Verklaring van de Universele Rechten van de Mens. Om eerlijke lonen voor de medewerkers mogelijk te maken betalen ze eerlijke inkoopprijzen aan de fabrieken.

Dutch Spirit - rechten van de mens
Verklaring van de Universele Rechten van de Mens in de voering van de circulaire maatpakken van DutchSpirit.

 

Circulaire maatpakken

DutchSpirit onderneemt volgens de principes van de circulaire economie. Dat betekent dat ze statiegeld heffen of de ecowollen maatpakken aanbieden in een lease constructie. Hierdoor komen alle materialen retour en kan DutchSpirit alle materialen op een verantwoorde manier hergebruiken. Zo wordt oude KLM-kleding omgetoverd tot stropdassen.

 

 

Korting voor Bundles community

In het kader van de circulaire vriendschap tussen Bundles en DutchSpirit krijgt iedereen die via Bundles een maatpak aanschaft 10% korting. Stuur een mailtje naar info@dutchspirit.com als je jouw korting wilt verzilveren!

 

 

 

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *