4 redenen om nu te starten met Bundles!

Je bewaart je geld voor iets leuks

Waarom zou je je geld opzij zetten zodat je een duur apparaat kunt kopen dat jaren meegaat? Een huis is een goede investering waarvan de waarde vaak stijgt, maar de meeste apparaten zijn na het uitpakken direct minder waard.

Goedkope B-merken zijn ook niet de oplossing. Voor je het weet zijn ze kapot en dan baal je dat je hebt bespaart bij de aankoop. Het aloude adagium ‘goedkoop is duurkoop’.

Kies daarom voor een abonnement. Gratis de beste kwaliteit in huis. De beste features en up to date technologie.

 

Jij hoeft je nergens druk om te maken

Wel eens met een kapotte wasmachine gezeten? 100 euro voorrijkosten betalen terwijl ze je niet kunnen garanderen dat hij gemaakt kan worden..

Dat soort dilemma’s heb je niet meer als je kiest voor een Bundles abonnement. Wij zorgen dat het apparaat voldoet aan jouw verwachtingen. Als dat niet zo is dan lossen we het op!

 

Mocht het niet bevallen dan kun je er elk moment van af

Een abonnement op een apparaat is vergelijkbaar met een abonnement op je mobiel. Je betaalt per maand voor het gebruik. Het is iets duurder dan wanneer je het zelf zou kopen, maar je hoeft niet in één keer een flink bedrag neer te leggen.

Bij Bundles doen we niet aan lange wurgcontracten. Vind je het niets, dan kun je gewoon je abonnement opzeggen met slechts één maand opzegtermijn. Voor het ophalen van een wasmachine, droger of vaatwasser rekenen we 89 euro. Je kunt het apparaat ook gewoon over kopen voor een redelijk bedrag.

 

Jij helpt om een belangrijke stap te zetten naar een betere wereld

Last but not least. Wij zijn begonnen met het aanbieden van abonnementen omdat we geloven dat het leuker en beter is als iedereen goede kwaliteit apparaten gaat gebruiken. Als we dat doen kunnen we materialen hergebruiken en voorkomen we afval.

Hoe we dat doen? We streven samen met onze partners naar een circulaire economie. Dat betekent dat we beginnen met het stimuleren van het gebruik van apparaten die lang meegaan, het upgraden, repareren en hergebruiken van apparaten en uiteindelijk het ontwerpen van volledig circulaire apparaten.

 

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *