Maandelijks opzegbaar
Altijd 2 maanden proefperiode
Machine meest voordelig over te nemen

Het mooiste koffieabonnement
van Nederland!

 • 1

  Kies jouw abonnement

  Het unieke van CoffeeBundles: je betaalt per kop koffie voor een top-volautomaat, volledig onderhoud én FairChain bonen op de deurmat voordat je voorraad op is. CoffeeBundles biedt 3 abonnementen o.b.v. 3 koffiemachines en 3 service levels:

  • Classic: 47 cent per kop koffie
   • voor eerste 75 koppen, daarna goedkoper
  • Luxe: 53 cent per kop koffie
   • voor eerste 75 koppen, daarna goedkoper
  • Platinum: 59 cent per kop koffie
   • voor eerste 75 koppen, daarna goedkoper
  Bekijk abonnementen
 • 2

  Gratis snelle bezorging, supereenvoudige installatie

  Bij je bestelling kun je aangeven wanneer je de Siemens EQ6 Plus of Siemens EQ700 Integral met welkomstpakket geleverd wilt krijgen. Als je het abonnement vóór 15u bestelt, lukt levering de volgende dag. Bij een avondlevering brengen we een bezorgbijdrage van €5,- in rekening.

  Ga genieten en geef je favoriete smaken door via de Bundles App, of ontvang de mix. Twee maanden per jaar kun je de minimale afname pauzeren.

  Tenslotte is er een proefperiode van twee maanden. Bevalt het niet, dan wordt de machine opgehaald en de borg teruggestort.

 • 3

  Alleen een prijs per kop koffie

  Omdat wij het gebruik doorkrijgen (eens per maand van jou bij het Classic abonnement, via de Bundles SmartPlug bij het Luxe abonnement, of via de Home Connect-interface van Siemens bij het Platinum abonnement) kunnen we je altijd op tijd koffiebonen toesturen en je gebruik van de afgelopen maand in rekening brengen. De bonen ontvang je in kleine zakken zodat ze precies door je brievenbus passen én lekker vers blijven!

  Je kunt op elk moment het apparaat overnemen tegen de dagwaarde. Daarbij heb je het voordeel van onze inkoopprijs. We hanteren wel een afschrijvingstermijn van 7 jaar, wat te maken heeft met ons circulaire business model.

  Bekijk onze prijzen
 • 4

  Ervaar de beste service

  Onderhoud en reparaties? Jij hoeft je nergens zorgen over te maken: het abonnement voorziet in onderhoudsmiddelen. En functioneert je machine niet meer naar behoren en kunnen we het telefonisch niet oplossen, dan wordt het de volgende dag omgeruild met een nieuw exemplaar! We helpen je om je favoriete smaak te ontdekken en je ontvangt tips over de lekkerste koffiebereidingen.

  Koffie-als-een-service op de Bundles-manier:

  1. FairChain koffie gebrand & verpakt in land van oorsprong
  2. Samenwerking met sociale werkplaats Baanbrekers
  3. Duurzaam circulair abonnementsmodel
  Wat onze klanten vinden
  Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Opzeggen

Wij geloven in onze service en niet in lange verplichte contracten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen.
Bij ons koffieabonnement betaal je voor een hele goede kop koffie. Mocht het apparaat niet naar behoren functioneren dan komen we het de volgende dag ophalen
ter reparatie en vervangen met een (altijd splinter)nieuw apparaat. Daarvoor hoef je als klant niet extra te betalen, ook geen eigen risico.
Het defecte apparaat wordt gerepareerd, volledig schoongemaakt en weer ingezet bij een nieuwe gebruiker. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen
we een ‘verplaatsbijdrage’ van €50 in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat, welke we verrekenen met de borg (€50,-).
Deze verplaatsbijdrage wordt niet in rekening gebracht als je binnen (minimaal en maximaal) twee maanden besluit je proefperiode
niet te verlengen, óf als je besluit het apparaat over te nemen, in welke gevallen de borg wordt teruggestort.