Hét alternatief voor een Nespresso Koffiemachine & Nespresso Cups

Echt goede koffie van verse bonen uit een top-volautomaat zonder investering Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

Ruil de Nespresso cups en koffiemachine direct in!

Wij bieden een alternatief voor Nespresso koffiemachines en capsules!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines inclusief volledig onderhoud.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang jullie favoriete koffiebonen steeds voordat de voorraad op is. Net als met Nespresso pro cups betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen (of kopjes).

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Professionele Nespresso Koffiemachines voor op kantoor

Nespresso is natuurlijk al jaren een sterk merk op de koffiemarkt. Met het grote marketingbudget zijn reclames gemaakt met sterren als George Clooney, om zo de merknaam van Nespresso te versterken. Dit heeft Nespresso geen windeieren gelegd.

Nestlé, de eigenaar van Nespresso, was jaren de enige die koffie in cups verkocht. De Nespresso cups zijn van aluminium en vormen een zware belasting voor het milieu. Nespresso Pro Capsules zijn bedoeld voor de professionele apparaten zoals de Nespresso Zenius koffiemachine, de Nespresso Gemini koffiemachine en Nespresso Aguila koffiemachines.

Met zijn patent op de Nespresso Koffiecups en de Nespresso professionele Koffiemachine genoot Nespresso jaren een monopoliepositie. Echter, toen het octrooi verviel begonnen honderden bedrijven de cups na te maken. Nog steeds heeft Nespresso wel 11 procent marktaandeel in de koffiemarkt.

Zoals al gezegd heeft Nespresso verschillende professionele koffiemachines. Hieronder gaan we nog dieper in op de verschillende zakelijke machines en op het alternatief voor Nespresso professional.

Een uitgebreid overzicht van de Nespresso pro koffiemachines

  • De Nespresso Zenius koffiemachine

De Zenius machine is de lichtste Nespresso machine in de zakelijke Nespresso serie. Deze serie bestaat uit de Nespresso Zenius koffiemachine, de Nespresso Gemini koffiemachine en Nespresso Aguila koffiemachines. De Zenius koffiemachine is te koop vanaf 398 euro. De Zenius heeft 1 mondstuk, waardoor 1 kopje koffie tegelijk kan worden gezet. De watertank is 2.3 liter groot.
In de professionele Nespresso machines gaan Nespresso Pro Capsules. Men vermoedt dat Nespresso expres Pro cups heeft uitgevoerd, zodat werknemers deze niet mee naar huis nemen. Dit is alleen nooit echt bevestigd. Deze Pro cups passen namelijk niet in ‘gewone’ machines. Verschillende retailers, waaronder Nespresso zelf, verkopen de Nespresso Pro cups. Deze cups zijn te koop vanaf 50 cent. Overweeg je om zelf een Zenius aan te schaffen? Wij hopen dat je eerst ons koffieabonnement met een volautomatische Siemens koffiezetapparaat wilt overwegen! Dit koffieabonnement is het duurzame alternatief voor een Nespresso apparaat.

De beoordelingen over de Zenius zijn niet geheel positief. Zo zijn er meldingen over Zenius koffiemachines waarbij de machine heet water begon te lekken. Uiteraard hoeft dit niet te betekenen dat de Nespresso Zenius geen goede machine is.

  • De Nespresso Gemini koffiemachine

De Nespresso Gemini is gericht op grotere gebruikers. Zo is deze Nespresso koffiemachine geschikt vanaf 10 gebruikers. Deze machine heeft dan ook twee mondstukken, waardoor twee koppen koffie tegelijk kunnen worden gezet. Ook zegt Nespresso dat deze machine ideaal is voor melkrecepten, zoals cappuccinos en latte macchiatos, aangezien het ook twee melkzettingen tegelijk aan kan. De Nespresso Gemini bestaat in verschillende uitvoeringen. Nespresso heeft tot nu toe de Gemini CS200, Gemini CS220, Gemini CS203 en Gemini CS223 uitgebracht. Het verschil tussen deze Nespresso Professional apparaten ligt in de capaciteit.
Bij Bundles geloven wij niet in zulke hoge prijzen. Als (duurzaam) alternatief op Nespresso, bieden wij ons koffieabonnement van met Moyee en Siemens aan.

De Nespresso Gemini koffiemachine prijs is vrij hoog. Vanaf € 2000 is er een Gemini koffiemachine beschikbaar.

 • De prijs van een Nespresso Gemini CS200 Professional Koffiemachine is rond de € 2.000,-
 • De Nespresso Gemini CS220 Professional Koffiemachine prijs begint vanaf  € 2.500,-
 • De prijs van eenNespresso Gemini CS203 Professional Koffiemachine is rond de € 2.600,-
 • Nespresso Gemini CS223 Professional Koffiemachine is te koop vanaf € 2.750,-

De beoordelingen van de Gemini lopen uiteen. Er zijn mensen die tevreden zijn, maar er zijn ook andere verhalen. Zo schrijft een gebruiker over het feit dat de machine regelmatig niet werkt, vanwege verstopte cups.

  • De Nespresso Aguila Koffiemachine

De Nespresso Aguila is de grotere koffiemachine binnen de zakelijke serie van Nespresso. Je kan er tegelijkertijd 4 koppen koffie mee zetten, wat het vooral geschikt maakt voor koffiehuizen en hele grote bedrijven. Je kunt de Nespresso Aguila kopen op de website van Nespresso. De Aguila komt ook in verschillende uitvoeringen, zoals de Aguila 220 en de Aguila 420. Tussen deze twee Nespresso Aguila koffiemachines zit een verschil in capaciteit. De prijs van deze machine is dan ook erg hoog en moet worden aangevraagd. Uiteraard passen in deze koffiemachine ook alleen de Pro cups van Nespresso.

Een zakelijke Nespresso koffiemachine moet ook onderhouden worden, zo moet je de Nespresso ontkalken. Hiervoor kan je Nespresso ontkalkingstabletten voor 9 euro aanschaffen.

Hét alternatief voor zakelijke Nespresso koffiemachines: Het Bundles koffieabonnement!

Wij geloven dat koffie op de zaak lekkerder, goedkoper en duurzamer kan. Zo is Nespresso Professional totaal niet goed voor het milieu. Mede door het gebruik van cups, verspillen Nespresso klanten elk jaar tussen de 3 en 5 miljoen kilo aluminium. Daarom hebben wij het duurzame alternatief voor zakelijke Nespresso koffiemachines en koffiecups.

Alternatief voor Illy koffie cups

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf