Hét alternatief voor Nespresso Cups, Nespresso Pads & Nespresso Pods

Echt goede koffie van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

Ruil de Nespresso cups direct in!

Wij bieden een alternatief voor Nespresso pro capsules (cups), pads en pods!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een Nespresso professional cup, pod of pad voor een kopje verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang jullie favoriete bonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met Nespresso professional cups, pads en pods betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Nespresso professional cups, pads en pods voor op de zaak

Nespresso is één van de grootste partijen in de koffiewereld. En dat is niet zo gek. Met grote marketingbudgetten heeft Nespresso veel reclame gemaakt, onder andere met George Clooney. Op de zakelijke markt maak Nespresso grote stappen. Nespresso Professional is enorm aan het groeien. Steeds meer bedrijven maken gebruik van slechte en vervuilende koffie. Zo zijn de Zenius Nespressomachine, De Gemini Nespresso Machine en de Aguila Nespresso Machine erg populair. In deze zakelijke Nespresso Machines worden Nespresso pro pads en cups gebruikt. Uiteindelijk draait het natuurlijk niet om de reclames, maar om de Nespresso koffiecups die jij drinkt op de zaak. Nespresso heeft al veel soorten koffiecups en koffiepads uitgebracht, ook specifiek voor de zakelijke markt. Er zijn zelfs koffiemachines uitgebracht speciaal voor de zakelijke markt.

De professional koffiecups, pods en pads die horen bij deze professionele Nespresso koffiemachines variëren in sterktes. Zo zijn er milde uitvoeringen van Nespresso koffiepods (een 4 op de schaal van 13) en zeer pittige koffiecups (een 12 op een schaal van 13).

Een overzicht van de verschillende Nespresso pro cups

  • Espresso Pro Cups voor Gemini, Zenius of Aguila koffiemachines

De naam zegt het al, Nespresso heeft deze cups speciaal uitgebracht voor espresso  (40ml) drinkers. Ook deze koffie is beschikbaar in zowel cup vorm, als pads. Dit is één van de verschillende soorten Gemini cups, Zenius cups of Aguila cups.
De prijs van een espresso pro cup of pad kan verschillen per cupje of pad.

  • Lungo Pro Cups voor Zenius, Aguila of Gemini koffiemachines

De Nespresso Lungo koffiecups zijn gemaakt voor grote koppen van 110ml. Nespresso heeft deze cups of pods gemaakt voor ‘de langere genieters’. Deze professionele Nespresso cups of pads passen ook in de Zenius, Gemini en Aguila koffiemachines.

De prijs van een Nespresso Lungo pro cup of pad kan verschillen per cupje of pad.

Er zijn nog meer Gemini, Zenius en Aguila cups die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Zo zijn er capuccino pro cups, de latte machiatto pro cups en de espresso machiatto pro cups van Nespresso. Op deze manier probeert Nespresso verschillende soorten Zenius pads, Gemini pads en Aguila pads te maken en zo de lijn van Nespresso professional cups uit te breiden.

De prijs van Nespresso pro cups en pads

De prijzen van Nespresso pro cups verschillen per apparaat. Zo heeft de Nespresso Zenius over het algemeen iets goedkopere cups en pads, dan de Nespresso Gemini en Aguila uitvoeringen.

 • De Nespresso Zenius capsules en pads prijs ligt ongeveer op €0,50 per Nespresso cupje
 • De Nespresso Gemini capsules en pads prijs is tussen de €0,50 en €0,75 per cupje
 • De Nespresso Aguila capsules en pads prijs is ook wat duurder, ongeveer tussen de €0,50 en €0,75

Is Nespresso pro wel de beste koffie voor op de zaak?

Nespresso heeft natuurlijk een grote naam, maar dat betekent niet meteen dat Nespresso professional cups en pads ook de beste optie zijn voor koffie op de zaak.

Zo schijnen Nespresso pro cups en pads niet per se de lekkerste koffie te zijn. Het AD heeft een onderzoek uitgevoerd naar welke koffiecups het lekkerste zijn. 75% van de respondenten zeiden vooraf dat Nespresso cups het lekkerste zijn. Tijdens het (blind) proeven, bleek dit echter totaal anders te zijn.

Daarnaast zijn Nespresso cups totaal niet duurzaam. Ze zijn gemaakt van aluminium en dit zorgt voor veel schadelijke effecten op het milieu. De Volkskrant heeft een berekening gemaakt. Vijf jaar geleden onderzocht Nestlé hoeveel klanten mee zouden doen aan een recyclesysteem. Uit de enquête bleek dit 43 procent te zijn. Als we ervan uit gaan dat dit getal onderhand 50 procent is, gaat er via Nespressodrinkers een immense hoeveelheid aluminium verloren: tussen 3 en 5 miljoen kilo per jaar.

Nespresso cups en pads zal je zelf moeten bestellen via een webshop. Veel webshops verkopen deze cups tegenwoordig. Ook zijn er veel goedkope cups die men kan kopen. Echter, deze cups kunnen de professionele Nespresso machines beschadigen.  Bij ons alternatief voor professional Nespresso hoef je helemaal nooit meer na te denken over het bestellen van koffie. De bonen worden namelijk automatisch geleverd wanneer nodig.

 

Beste alternatief Nespresso cups

Nespresso cups lijken op het eerste gezicht dus een goede oplossing, maar er zijn genoeg nadelen aan het gebruiken van Nespresso cups. Wat is dan het beste alternatief voor Nespresso cups? Hét alternatief voor Nespresso cups moet voldoen aan de onderstaande eisen:

 • Goede koffie. Ondanks dat Nespresso cups niet altijd als lekker worden ervaren, wil je natuurlijk wel een lekkere kop koffie kunnen zetten met het beste alternatief voor Nespresso cups.
 • Niet te duur. Nespresso cups kosten minimaal €0.39 per cupje. Het alternatief voor Nespresso cups moet ook rond deze prijs of liever nog lager liggen.
 • Een goede koffiemachine, die niet te duur is. Nu je het alternatief voor Nespresso cups zoekt, zal je ook een nieuw koffiezetapparaat nodig hebben. Voor een nieuwe koffiemachine, als beste alternatief voor Nespresso koffiemachines, wil je niet teveel betalen.
 • Duurzamer dan Nespresso cups. Uiteraard is het ook fijn om minder te verspillen met een alternatief voor Nespresso cups. Koffiebonen zijn hier een goede oplossing voor, omdat deze niet zijn verpakt in vervuilende aluminium cups.

Wat is dan het beste alternatief voor Nespresso cups?

Kijkend naar de bovenstaande criteria, biedt Bundles hét alternatief voor Nespresso cups. Een Bundles abonnement betekent:
✅   Goede koffie – Premium koffiebonen van Moyee krijgt.
✅   Niet te duur – Een kop koffie vanaf €0,26
✅   Een goede koffiemachine die niet te duur is – Een Siemens koffiebonen-machine die je gratis in bruikleen krijgt. Je kan ook (gratis) thee zetten met dit apparaat, wat het dus een koffie- en theeapparaat maakt.
✅   Duurzamer dan Nespresso cups – Onze koffiebonen worden niet verpakt in aluminium cups zoals Nespresso. Hiermee besparen we veel schade aan het milieu.

Nog veel meer informatie over hét beste alternatief Nespresso van cups vindt je hieronder.

 

Ons alternatief voor Nespresso Pro Cups: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een betrouwbare fabrikant van apparaten (de Siemens koffiezetapparaten), een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement. Dankzij onze technologie kunnen wij ook nog eens de koffie automatisch leveren. Zo hoef jij nergens meer over na te denken!

Onze koffie komt van Moyee, een fairchain premium koffiemerk. De bonen van Moyee zijn van hoogstaande kwaliteit en worden volledig gebrand in Ethiopië, waardoor de boeren in Ethiopië een veel betere prijs krijgen, dan bij andere koffiemerken.

Dus: goede FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging, een Siemens volautomaat koffiemachine,  onderhoud en reparatie van het apparaat inbegrepen en een goede impact op milieu en omstandigheden voor boeren in Ethiopië. En dit allemaal voor dezelfde prijs per kopje, als een Nespresso pro cupje.

 

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons CoffeeBundles abonnement als alternatief voor Nespresso Pro Cups

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf