Kies hét alternatief voor Nespresso-apparaten met melkopschuimer!

Écht goede koffie met melk, van verse bonen uit een steengoed apparaat zonder investering! Bekijk het CoffeeBundles aanbod

Onze koffiemissie: ruil de cups in!

Wij bieden een alternatief voor Nespresso koffiezetmachines met melkopschuimer!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met melksysteem die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffielanden.
✓ De prijs van een Nespresso cupje voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies Duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste abonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met Nespresso cups betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen (of kopjes).

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Hét alternatief voor Nespresso koffiezetapparaten met melkopschuimer!

Wil jij ook lekkere capuccino, latte macchiato of ristretto drinken, zonder hier teveel geld voor te betalen en niet teveel afval te verspreiden? Dit gebeurt momenteel nog wel bij het gebruik van apparaten met melkopschuimer van grote koffiemerken als Nespresso en Illy apparaten met melkopschuimer. Bundles biedt een alternatief waar jij, de boeren in Ethiopië en het milieu beter van worden.

Door het lezen van dit artikel zal jij erachter komen hoe ook jij kan genieten van goede koffie, voor een lage prijs en een gratis Siemens EQ6 in bruikleen.

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Wat voor apparaten Nespresso heeft met een melkopschuimer
 • Welk alternatief wij bieden en hoe dat beter is voor jou, de boeren in Ethiopië en het milieu

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak van Nespresso Cups en een Nespresso machine met melkopschuimer. Wij vinden dat het zonde is dat zoveel mensen kiezen voor matige koffie uit cups, terwijl zij ook voor lekkere cappuccino of latte macchiato kunnen kiezen voor dezelfde prijs of lager.

Aanvullend blijkt dat men vaak niet tevreden is over de klantenservice van Nespresso. Op Trustpilot beoordeelt 42% van de respondenten Nespresso als ‘zeer slecht’. Goed, genoeg afgegeven over Nespresso machines met melkopschuimer. Om te kijken wat Nespresso te bieden heeft, hebben we een overzicht gemaakt van Nespresso machines met melkopschuimer

Nespresso koffiemachines met melkopschuimer

 • Krups Nespresso Essenza Mini XN1118
  Dit Nespresso koffiezetapparaat met melkopschuimer heeft een klein waterreservoir, waardoor je er maximaal 4 of 5 kopjes koffie mee kan zetten. Het maakt uiteraard gebruik van Nespresso koffiecups. In het waterreservoir past ongeveer 0,6 liter water. Dit apparaat kost ongeveer € 130.-
 • Nespresso Magimix Inissia M105
  Deze koffiemachine heeft een waterreservoir van 0,7 liter. Ietsje groter, dan de Essenza dus. Ook dit apparaat heeft dus een melkopschuimer. Er wordt gewaarschuwd dat gebruik van andere, goedkope cups, kan zorgen voor het lekken van dit apparaat.
 • Nespresso KitchenAid 5KES0504
  Dit is een groter variant van een Nespresso koffiemachine met melkopschuimer. Het heeft dan ook een waterreservoir van 1.4 liter, waardoor je dus meer kopjes koffie kan zetten, dan bij de Essenza en Inissia. Ondanks dat dit het grotere variant is, kost deze Nespresso koffiemachine met melkopschuimer meer dan €300,00.-
 • Nespresso Aeroccino Melkopschuimer
  Nespresso heeft ook een losse melkopschuimer, zodat je ook zelf capuccino, latte macchiato of ristretto kan maken door de in de Aeroccino.  Dit apparaat kan je los kopen, naast een Nespresso koffiezetapparaat.  De Aeroccino komt in verschillende uitvoeringen. Een Nespresso melkopschuimer kost al gauw €79,00.-

Nespresso heeft dus wel opties voor koffiezetapparaten met melkschuimer, maar nog steeds maakt Nespresso gebruik van Nespresso koffiecups. Deze cups zorgen jaarlijks voor tussen de 3 en 5 miljoen kilo aluminium afval. Dit is zonde en kan worden voorkomen. Bundles biedt daarom ook hét alternatief voor Nespresso koffiezetapparaten met melkschuimer.

 

Ons alternatief voor koffiezetapparaten met melkopschuimer: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat met melkopschuimer. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje cappuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!Alternatief voor Illy koffie cups

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf