Hét alternatief voor koffiezetapparaten met melkopschuimer

Echt goede koffie met melk van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering! Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

De Bundles oplossing voor cappuccino, latte macchiato en ristretto

Dé oplossing voor jouw zoektocht naar een koffiezetapparaat met melkopschuimer!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met geïntegreerd melksysteem die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje of pad voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met cups, pads en pods betaal je per kopje, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken kopjes.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Koffiezetapparaat met melkopschuimer

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat wat cappuccino, latte macchiato en ristretto kan zetten? Dan ben je op zoek naar een koffiezetapparaat met melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem.  Er zijn vele opties wat betreft koffiemachines met melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem. Dat komt, omdat capuccino en latte macchiato tegenwoordig razend populair zijn!

Voordat je een goede keuze kan maken in het huis halen van een koffiezetapparaat met melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem, zal je eerst wat meer informatie nodig hebben over koffiezetapparaten en melkopschuimers. Vandaar dat wij de onderstaande checklists hebben gemaakt.

 

Checklist voor koffiezetapparaat kiezen

 

  • Soorten koffie

Voordat je kan kiezen wat voor koffiezetapparaat met melkopschuimer je wil hebben, zal je moeten kiezen welk soort koffie je het liefste wil. Zo zijn er koffiebonen, cups, pads en filterkoffie. Koffiebonen zijn uiteraard het lekkerst, maar vaak zijn deze wat duurder. Daarom hebben wij bij Bundles een abonnement gelanceerd, waar je gratis een Siemens koffiezetapparaat (met geïntegreerd melksysteem) leent en premium koffiebonen opgestuurd krijgt. Deze bonen zijn net zo goedkoop, als de goedkoopste Nespresso cup

  • Volautomatisch koffiezetapparaat met melkopschuimer of niet?

Volautomatische koffiezetapparaten zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over ontkalking en (voor)spoelen, dat doen deze apparaten vanzelf. Hierdoor gaan ze langer mee. Volautomatische apparaten zijn vaak wat duurder, dan anderen. Vandaar dat het handig is om na te gaan of je een volautomatisch koffiezetapparaat wil die ook melkrecepten kan maken.

  • Capaciteit van het koffiezetapparaat

Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel koppen koffie je per dag zet. Op basis van jouw koffiebehoefte zullen sommige machines niet geschikt zijn. Zo hebben Nespresso koffiemachines en een Dolce Gusto apparaat een klein waterreservoir en werk je daarbij per cupje, wat het ongeschikt maakt voor huishoudens waar veel koffie achter elkaar moet worden gezet.

 

Nu we wat meer weten over koffiemachines, is het ook nodig om over belangrijke elementen van melkopschuimers te leren. Hieronder onze checklist voor het kiezen van de juiste melkopschuimer.

Een goede melkopschuimer kies je op basis van:

 • Grootte van de melkopschuimer. Eerst is het handig om te kijken hoeveel cappuccino, latte macchiato en ristretto je drinkt. Hoe meer melkrecepten je thuis gebruikt, hoe grotere melkopschuimer je nodig hebt.
 • Enkelwandig tegenover dubbelwandig. Melkopschuimers komen in twee varianten, waarbij de dubbelwandige wat groter is. Enkelwandige melkopschuimers zijn sneller warmer aan de buitenkant, dan dubbelwandige melkopschuimers, waardoor dubbelwandige melkopschuimers makkelijker hanteerbaar zijn.
 • Melkklopsysteem. Melkopschuimers moeten natuurlijk een lekkere melkschuimlaag creëren voor in jouw kop koffie. Sommige melkopschuimer fabrikanten hebben zelfs geheime melkklopsystemen of technieken hiervoor. Zo heeft Krups een geheim melkopklop systeem.
 • Schoonmaken. Helaas moet je een melkopschuimer ook weer schoonmaken. Melkresten gaan nu eenmaal erg naar ruiken. Zo hebben ook koffiezetapparaten met een melkopschuimer nadelen. Kijk vooral bij aankoop van de melkopschuimer hoe makkelijk deze schoon te maken is.

 

Welke keuzes heb je allemaal bij het in huis halen van een koffiezetapparaat met melkopschuimer? Ook hiervoor hebben wij een klein overzicht gemaakt van de meest bekende merken en een beter alternatief.

Bekende koffiezetapparaten met melkopschuimer

 • Nespresso koffiezetapparaten met melkopschuimer. Nespresso is natuurlijk een bekend koffiemerk, wat gebruik maakt van cups en pads. Nespresso heeft ook vele verschillende machines, waarvan een paar ook een melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem hebben. Het probleem van Nespresso cups is dat Nespressodrinkers gezamenlijk tussen de 3 en 5 miljoen kilo aluminium verspillen. Erg zonde natuurlijk! In een ander artikel gaan we verder in op Nespresso koffiezetapparaten met melkopschuimer.
 • Senseo koffiemachine met melkopschuimer. Senseo is ook een bekend koffieconcept. Het is ontwikkeld door Phillips en Douwe Egberts. Senseo maakt gebruik van pads, waar niet iedereen fan van is, omdat de kwaliteit niet altijd optimaal is. In een ander artikel gaan we ook verder in op Senseo koffiezetapparaten met melkopschuimer.
 • Illy koffiezetapparaten met melkopschuimer. Ook Illy, de Italiaanse koffiegigant, heeft koffiezetapparaten met melkopschuimers. Illy is vooral bekend van de koffie langs de weg en grotere machines. Illy claimt al duurzaam te zijn, maar het bedrijf maakt ook nog steeds gebruik van cups.

Ons alternatief voor koffiezetapparaten met melkopschuimer: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje cappuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons CoffeeBundles abonnement als alternatief voor koffiezetapparaten met melkopschuimer

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf