De beste koffiemachine voor op kantoor

Een Siemens koffiemachine, gratis in bruikleen, op kantoor Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

De Bundles oplossing voor een koffiemachine op kantoor!

Dé oplossing voor jouw zoektocht naar een koffiemachine voor op kantoor!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines die goed onderhouden worden en lang meegaan
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen
✓ De prijs van een cupje of pad voor een kop verse bonenkoffie van topkwaliteit

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang jullie favoriete koffiebonen op kantoor steeds voordat de voorraad op is. Net als met cups, pads en pods betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens koffiemachines

  • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
  • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
  • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Koffiemachine voor op kantoor

Je bent op zoek naar een goede koffiemachine op kantoor. Je wil dat jouw werknemers en ook jij kunnen genieten van goede koffie, want je wil niet dat jouw werknemers matige koffie moeten drinken.

Er zijn veel verschillende alternatieven voor koffiemachines op kantoor. Zo kan je kiezen voor één van de grotere bekende merken, zoals Nespresso zakelijke koffiemachines, Illy koffiemachines of Dolce Gusto koffiemachines. Maar het probleem met deze grote koffiemerken is dat de koffie vaak in vervuilende cups worden geleverd. Daarnaast is de koffie ook vaak van een matige kwaliteit.

Voor koffie op kantoor ben je toch op zoek naar iets beters. De criteria die over het algemeen belangrijk zijn voor koffiemachines op kantoor zijn de volgende:

  1. De kwaliteit van de koffie op kantoor
  2. Gebruiksgemak van de koffiemachine op kantoor
  3. Aantal variaties die het koffieapparaat kan maken
  4. De prijs van de koffie op kantoor

Welk koffiezetapparaat de beste is en waar je over moet nadenken als je er eentje op kantoor wil hebben, kan je verder lezen in onze gids voor beste koffiezetapparaat kiezen.

Dé oplossing voor koffiemachines op kantoor

Met het Bundles koffieabonnement heb je een oplossing gevonden die voldoet aan de bovenstaande criteria.

Allereerst werken wij samen met Moyee koffie. Dit zijn premium fairchain koffiebonen. Wat betekent dit? De Moyee koffiebonen zijn van hoge kwaliteit, iets wat onze huidige klanten (ruim 200) kunnen beamen. Daarnaast zijn Moyee koffiebonen gebrand en verpakt in Ethiopië. Dit betekent dat boeren ruim 20% meer betaald krijgen voor de koffiebonen, dan bij de grotere koffiemerken.

Daarnaast werken wij samen met Siemens om koffiezetapparaten te leveren. Bij een Bundles koffieabonnement krijg je een Siemens volautomatische EQ6. Dit apparaat is erg gebruiksvriendelijk en kan  veel verschillende soorten koffie zetten, omdat het een apparaat met melkopschuimer is. Zo kan je zwarte koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en nog meer soorten koffie zetten met een Siemens EQ6. Het Siemens koffiezetapparaat kan ook thee maken, wat het dus een koffie- en theeapparaat maakt.

Daarnaast is een Bundles koffieabonnement écht alleen betalen per kopje koffie. Je krijgt een Siemens EQ6 gratis in bruikleen. Dit koffiezetapparaat voor op kantoor wordt vervolgens aangesloten op het internet. Zo lezen we uit hoeveel koppen koffie je zet in een maand. Aan het einde van de maand krijg je een factuur, gebaseerd op het aantal koppen koffie dat je die maand hebt gedronken.

Benieuwd naar ons alternatief voor koffiemachine voor op kantoor? Lees dan ons concept hieronder.

 

 

Ons alternatief voor cappuccino-apparaten: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een alternatief voor professioneel gebruik van Nespresso bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een “FairChain” leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen. Het Siemens apparaat waar wij mee werken, de Siemens EQ6, heeft een geïntegreerd melksysteem. Zo kun je heel simpel cappuccino en latte macchiato maken, met geweldige koffiebonen en een apparaat wat jou niks kost.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in derde wereld-landen, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje cappuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons CoffeeBundles abonnement als alternatief voor cappuccino-apparaten

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf