Het beste koffie- en theeapparaat van Siemens

Echt goede koffie, thee en chocolademelk uit één apparaat - het beste voor het milieu en voor jou! Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

De Bundles oplossing voor een koffie en thee apparaat

Dé oplossing voor jouw zoektocht naar een cappuccino apparaat!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met geïntegreerd melksysteem die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje of pad voor een kop verse bonenkoffie van topkwaliteit.
✓ Gratis heet water uit hetzelfde Siemens apparaat

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met Nespresso cups, pads en pods betaal je per kop koffie; je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen of kopjes.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat koffie en thee machine

  • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
  • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
  • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Koffie- en theemachine

Heb jij ook beperkt plek voor apparaten op in jouw huis en keuken? Dan zit je niet te wachten op een aparte waterkoker voor de thee, koffiezetapparaat voor de zwarte koffie en melkopschuimer voor de cappuccino en latte macchiato. Het liefst wil je alles in één. En dat kan! Er bestaan namelijk tegenwoordig apparaten waar je zowel koffie als thee mee kan zetten, wat je veel ruimte bespaart in de keuken.

Wat heeft dat te maken met Bundles?

Bij Bundles kan je een abonnement krijgen op een koffiezetapparaat van Siemens, waar koffie, cappuccino, thee en warme chocolademelk mee kan worden gezet. Een alles in één koffiemachine dus, die dient als waterkoker, cappuccinomachine .

Het mooiste van alles? Geen aanschafkosten voor het apparaat, altijd verse koffiebonen in huis en bijdragen aan het milieu en de welvaart van boeren in Ethiopië.

Hoe kan dit allemaal?

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen. Het Siemens apparaat waar wij mee werken, de Siemens EQ6, heeft een geïntegreerd melksysteem. Zo kan jij heel simpel cappuccino en latte macchiato maken, met geweldige koffiebonen en een apparaat wat jou niks kost.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.Het koffiezetapparaat heeft een geïntegreerd melksysteem, waardoor het dus dezelfde melkrecepten kan maken als een koffiezetapparaat met melkopschuimer.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat koffiemachine wat dus koffie en thee kan zetten, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons Bundles koffieabonnement als alternatief voor koffie- en theeapparaten

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf