Ontdek hét alternatief voor Illy capsules

Écht goede koffie van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering Bekijk het CoffeeBundles aanbod

Onze koffiemissie: ruil de cups in!

Wij bieden een alternatief voor capsules.

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met volledig onderhoud.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste abonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met cups betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen over de laatste maand.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

  • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
  • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
  • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Hét alternatief voor een Illy koffie apparaat en Illy cups!

Veel zakelijke gebruikers kiezen tegenwoordig voor het gemak van een Illy koffiemachine en Illy cups. Wij vinden dat het anders kan. Werknemers moeten kunnen genieten van lekkere koffie, terwijl werkgevers niet teveel hoeven te betalen. Natuurlijk is het makkelijk om als startend bedrijf te kiezen om te betalen per cupje en niet direct een volautomatische espressomachine aan te schaffen, maar wij brengen graag de alternatieven onder de aandacht!

Illy Iperespresso koffiemachine

Illy heeft een eigen espresso systeem gemaakt, onder de naam “Iperespresso”. Bij dit apparaat hoort het gebruik van Illy iperespresso cups. Deze koffie cups kunnen alleen gebruikt worden in de Illy koffie apparaten. Het willen gebruiken van Illy koffie cups zet je dus aan om ook een Illy cups machine aan te schaffen.  Ook voor Illy koffiemachines op kantoor.

Illy Iperespresso cups

Illy cups komen in verschillende uitvoeringen. Deze cups zijn verschillend in smaak en sterkte.
Zo heeft Illy normale branding en donkere branding, maar zijn er ook Illy cups gebaseerd op het land van herkomst van de koffie. Er bestaan dan ook Illy cups met koffie uit Guatamala, Brazilië, Ethopië of Colombia.

Illy meent een “100% verantwoordelijke supply chain’ te hebben”. Dit is een stap in de goede richting, want het betekent dat Illy koffie gemaakt is op een duurzame manier.

Echter, Illy maakt nog wel gebruik van cups. Wij van Bundles willen af van deze koffie cups, omdat zij vol zitten met plastic en aluminium. In dit aspect kunnen Illy koffie cups nog veel duurzamer.

Het alternatief voor de Illy koffiemachine en Illy koffie cups: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement. Hét alternatief voor Illy koffie cups!

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie en espresso voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel kopjes koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffiebonen moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffiebonen, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld.
En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Illy koffie cups!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups

 

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf