Kies hét alternatief voor Illy koffiezetapparaten met melkopschuimer

Écht goede koffie met melk, van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering! Bekijk het CoffeeBundles aanbod

Hét alternatief voor Illy apparaten met melkopschuimer

Wij bieden een alternatief voor Illy koffiezetmachines met melkopschuimer!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met melksysteem die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffielanden.
✓ De prijs van een Illy cupje of pad voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies Duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste abonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen koffie.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Hét alternatief voor Illy melkopschuimers.

Wil jij ook lekkere capuccino, latte macchiato of ristretto drinken, zonder hier teveel geld voor te betalen en niet teveel afval te verspreiden? Dit gebeurt momenteel nog wel bij het gebruik van apparaten met melkopschuimer van grote koffiemerken als Illy. Bundles biedt een alternatief waar jij, de boeren in Ethiopië en het milieu beter van worden.

Door het lezen van dit artikel zal jij erachter komen hoe ook jij kan genieten van goede koffie, voor een lage prijs en een gratis Siemens EQ6 in bruikleen.

Na het lezen van dit artikel weet je:

 • Wat voor apparaten Illy heeft met een melkopschuimer
 • Welk alternatief wij bieden en hoe dat beter is voor jou, de boeren in Ethiopië en het milieu

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak van Illy cups of pads en een Illy koffiemachine met melkopschuimer. Wij vinden dat zonde. Veel mensen kunnen veel betere koffie, cappuccino of latte macchiato drinken. In plaats van cups of  pads kan je ook verse koffiebonen drinken!

Illy verkoopt meerdere koffiezetapparaten met melkopschuimers. Wat opvalt is dat dit vooral espressomachines met melkopschuimers zijn. Hieronder hebben we een overzicht gemaak van Illy melkopschuimers

Illy melkopschuimers

 • Illy Francis Francis X7.1 Iperespresso – Koffiecupmachine met melkopschuimer
  Dit Illy koffiezetapparaat met melkopschuimer heeft een waterreservoir van ruim een liter, waardoor je er wel een aantal Illy cupjes mee kan zetten. Het apparaat is 9 kg zwaar, wat aardig veel is voor een koffiezetapparaat. Deze Illy melkopschuimer is beschikbaar vanaf €150.-
 • Illy Francis Francis X1 Anniversary Iperespresso met melkopschuimer
  Deze Illy melkopschuimer heeft een stuk meer capaciteit, dan de X7.1. Hij gaat ook een stuk sneller in energiebesparingsstand. Echter, deze Illy melkopschuimer heeft overwegend negatieve reviews. Zo schrijven gebruikers dat het lang duurt voordat de koffie klaar is, de koffie niet warm is en dat het apparaat onpraktisch is. Deze Illy melkopschuimer koffiezetapparaat lijkt dus niet echt heel goed te werken. De prijs is ook niet al te laag, de Illy X1 melkopschuimer is bijvoorbeeld beschikbaar vanaf €378.-
 •  Illy Home Y5 Milk Iperespresso – Koffiecupmachine met melkopschuimer
  Deze Illy melkopschuimer heeft een waterreservoir van 0,9 liter. Je kan dus wel een paar Illy cups gebruiken, voordat dit waterreservoir leeg is. Je kan verschillende Illy koffiecups gebruiken om zo Lungo, cappuccino, latte macchiato en andere soorten koffie te zetten. Dit Illy koffiezetapparaat met melkopschuimer weegt ongeveer 5 kilogram. Dit melkopschuimend apparaat is beschikbaar vanaf €289,-

Illy heeft dus een paar melkopschuimer die in Illy koffiezetapparaten zijn verwerkt. Alleen nog steeds maakt Illy gebruik van pads en cups voor het zetten van cappuccino, latte macchiato en ristretto uit een Illy koffiezetapparaat met melkopschuimers. Deze koffie is meestal niet van dezelfde kwaliteit als koffiebonen en heeft ook nog een negatieve impact op het mileu. Daarbij zal je ook nog een Illy koffiezetapparaat en melkopschuimer moeten aanschaffen, voordat je überhaupt koffie kan zetten.

Het Bundles abonnement is hét alternatief voor het zetten van jouw capuccino’s, latte macchiato’s en ristretto’s.

Ons alternatief voor Illy koffiezetapparaten met melkopschuimer: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat met melkopschuimer. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje capuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld.

Alternatief voor Illy koffie cups

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf