Hét alternatief voor een Dolce Gusto koffiemachine & Dolce Gusto capsules

Écht goede koffie van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

Ruil de Dolce Gusto apparaten en cups direct in!

Wij bieden een alternatief voor Dolce Gusto apparaten en capsules:

✓ Duurzame kwaliteitsmachines inclusief volledig onderhoud.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje voor een kopje verse koffie van topkwaliteit.

 

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met Dolce Gusto capsules betaal je per kop koffie; je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen.

 

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Dolce Gusto apparaat voor thuis en op de zaak een goed idee?

Nescafé Dolce Gusto is een koffiesysteem van het grote bedrijf Nestlé. De lijn van Dolce Gusto apparaten en capsules is eigenlijk het neefje van de Nespresso apparaten en cups, omdat Nestlé ook al de eigenaar is van Nespresso. Dolce Gusto is begonnen in 2006, en het gebruik van Dolce Gusto apparaten is voornamelijk bedoeld voor thuis.

Dolce Gusto staat bekend om de lagere prijzen voor de machines, maar ook op de kritiek dat de koffie vervolgens een stuk duurder is. Door de Dolce Gusto apparaten zo goedkoop te maken, bindt Nescafé gebruikers aan hun Dolce Gusto capsules. Het is dan wel jammer, dat Dolce Gusto capsules vervolgens zo duur zijn.

Dolce Gusto heeft 5 verschillende koffiezetapparaat-lijnen en in totaal zijn er 14 verschillende Dolce Gusto apparaten. De Dulce Gusto apparaten binnen dezelfde Dolce Gusto apparaat-lijn verschillen qua kleur en materiaal.

Hieronder een overzicht van Dolce Gusto apparaten

  • Dolce Gusto Genio 2
   Het eerste Dolce Gusto apparaat van deze lijst is de Dolce Gusto Genio 2. Het waterreservoir kan ongeveer 1 liter water hebben. Uiteraard drink je koffie uit Dolce Gusto cups bij deze koffiemachine. Het Dolce Gusto apparaat is gemaakt van kunststof, trekt 1500 watt en is 31 centimeter hoog. Helaas gaan de cups niet automatisch uit deze machine, dat zal je zelf moeten doen. Uit deze machine zet je gewone koffie, espresso, capuccino en latte macchiato. De melk zal je moeten toevoegen door melkpoeder toe te voegen. Deze Dolce Gusto koffiemachine valt onder de lijn Piccolo/Genio.
   De Dolce Gusto Genio 2 prijs is €109,00.
  • Krups Dolce Gusto Piccolo
   Voor dit apparaat heeft Nescafé weer samengewerkt met Krups. Dit Dolce Gusto apparaat kan ook worden gebruikt voor ijskoffie en warme chocomel, naast de reguliere koffie, cappuccino en latte macchiato. Als je de Dolce Gusto Krups koffiemachine 5 minuten niet gebruikt, schakelt het zichzelf uit. Het waterreservoir is maar 0,6 liter groot, dus je kan niet heel veel Dolce Gusto capsules achter elkaar gebruiken. Deze Dolce Gusto koffiemachine valt ook onder de lijn Piccolo/Genio.
   De Krups Dolce Gusto Piccolo prijs is €89,95.
  • Krups Dolce Gusto Lumio KP1308
   Deze Dolce Gusto koffiemachine heeft de mogelijkheid om zelf de sterkte en hoeveelheid in te stellen voor een kop Dolce Gusto koffie. Daarnaast is de Krups Dolce Gusto machine klein en schakelt hij een minuut na gebruik weer uit. Er zit een waterreservoir in van 1 liter, dus je zal regelmatig moeten bijvullen als je veel koffie drinkt.
   Het koffiezetapparaat is gemaakt van kunststof en trekt 1340 watt. Wederom zal je melk moeten toevoegen door het gebruik van melkpoeder. De Dolco Gusto Lumio KP1308 valt onder de Lumio lijn van Dolce Gusto machines
   De Krups Dolce Gusto Lumio apparaat prijs is € 109,95
  • Krups Dolce Gusto Drop
   Deze Dolce Gusto koffiemachine heeft een waterreservoir van 0,8 liter, wat erg klein is. Na een paar Dolce Gusto capsules zal je het reservoir dus weer moeten aanvullen. Ook bij dit Dolce Gusto apparaat zal je melkpoeder moeten gebruiken om een Dolce Gusto cappuccino of latte macchiato te kunnen maken.
   De Krups Dolce Gusto Drop prijs is € 159,95
  • De Dolce Gusto Krups INFINISSIMA
   Het waterreservoir van dit Dolce Gusto apparaat is 1.2 liter groot, een stukje groter dan de andere Dolce Gusto koffiemachines dus. Het koffiezetapparaat is gemaakt van kunststof en trekt 1500 watt. Deze Dolce Gusto uitvoering is iets groter, dan de rest en heeft dan ook iets meer capaciteit. Deze machine valt in de INFINISSIMA lijn.
   De Dolce Gusto Krups INFINISSIMA prijs is € 89,95

De Dolce Gusto apparaat prijzen en aanbieding

  • De Dolce Gusto Krups INFINISSIMA prijs is € 89,95
  • De Krups Dolce Gusto Drop prijs is € 159,95
  • De Krups Dolce Gusto Lumio apparaat prijs is € 109,95
  • De Dolce Gusto Genio 2 prijs is €109,00

Af en toe zijn de Dolce Gusto apparaten en capsules in de aanbieding bij partijen als Coolblue. Echter, de machines zijn al zo laag geprijsd, dat een Dolce Gusto aanbieding niet te vaak voorkomt.

Is Dolce Gusto wel de lekkerste koffie voor thuis?

Dolce Gusto is natuurlijk een sterk koffiemerk, maar uiteindelijk gaat koffie wel om de smaak, niet om de machines. Het probleem met werken met capsules, is dat de kwaliteit van de koffie niet altijd optimaal is. Zo zijn koffiebonen een stuk lekkerder. Daar kan Dolce Gusto zeker nog aan werken.
Ook is het toevoegen van melkpoeder niet de optimale manier om goede cappuccino of latte macchiato te zetten. Hiervoor kan je beter verse melk gebruik uit een melkopschuimer.

Dolce Gusto capsules zijn verre van Duurzaam

Bij de introductie van Dolce Gusto was er ophef over de verspilling van grondstoffen die zo’n wegwerp-aluminiumkoffieverpakking met zich meebrengt. Aluminium is een zeer milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal. Nog steeds gebruikt Dolce Gusto capsules, wat niet ten goede komt voor het milieu.

Hét alternatief voor Dolce Gusto koffiezetapparaten: Het Bundles koffieabonnement!

Wij geloven dat koffie thuis lekkerder, goedkoper en duurzamer kan. Zo is Dolce Gusto totaal niet goed voor het milieu. Mede door het gebruik van cups, verspillen Dolce Gusto klanten elk jaar onnodige kilo’s aluminium. Daarom hebben wij het duurzame alternatief voor Dolce Gusto koffiemachines en koffiecups thuis.

Alternatief voor Dolce Gusto koffiezetapparaten cups

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf