Het beste cappuccino-apparaat van Siemens!

Écht goede cappuccino van verse bonen uit een goed apparaat zonder investering Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

De Bundles oplossing voor een cappuccino-apparaat

Dé oplossing voor jouw zoektocht naar een cappuccino-apparaat!

✓ Duurzame kwaliteitsmachines met geïntegreerd melksysteem die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffieproducerende landen.
✓ De prijs van een cupje of pad voor een kop verse bonenkoffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met cups, pads en pods betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen (of kopjes).

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat cappuccinomachine

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Cappuccino apparaten

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat wat cappuccino, latte macchiato en ristretto kan zetten? Dan ben je op zoek naar een koffiezetapparaat met melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem.  Er zijn vele opties wat betreft koffiemachines met melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem. Dat komt, omdat capuccino en latte macchiato tegenwoordig razend populair zijn!

Voordat je een goede keuze kan maken in het huis halen van een koffiezetapparaat voor een cappuccino of latte macchiato, zal je eerst wat meer informatie nodig hebben over koffiezetapparaten en melkopschuimers. Vandaar dat wij de onderstaande checklists hebben gemaakt.

 

Checklist voor koffiezetapparaat kiezen

 

  • Soorten koffie

Voordat je kan kiezen wat voor koffiezetapparaat met melkopschuimer je wil hebben, zal je moeten kiezen welk soort koffie je het liefste wil. Zo zijn er koffiebonen, cups, pads en filterkoffie. Koffiebonen zijn uiteraard het lekkerst, maar vaak zijn deze wat duurder. Daarom hebben wij bij Bundles een abonnement gelanceerd, waar je gratis een Siemens koffiezetapparaat (met geïntegreerd melksysteem) leent en premium koffiebonen opgestuurd krijgt. Deze bonen zijn net zo goedkoop, als de goedkoopste Nespresso cup

  • Volautomatisch koffiezetapparaat voor cappuccino of niet?

Volautomatische koffiezetapparaten zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over ontkalking en (voor)spoelen, dat doen deze apparaten vanzelf. Hierdoor gaan ze langer mee. Volautomatische apparaten zijn vaak wat duurder, dan anderen. Vandaar dat het handig is om na te gaan of je een volautomatisch koffiezetapparaat wil die ook melkrecepten kan maken.

  • Capaciteit van het koffiezetapparaat

Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel koppen koffie je per dag zet. Op basis van jouw koffiebehoefte zullen sommige machines niet geschikt zijn. Zo hebben Nespresso koffiemachines en een Dolce Gusto apparaat een klein waterreservoir en werk je daarbij per cupje, wat het ongeschikt maakt voor huishoudens waar veel koffie achter elkaar moet worden gezet.

  • Voor nog meer tips, lees dan onze volledige gids voor het kiezen van het juiste koffiezetapparaat

Oké, we weten nu wat meer over koffiemachines, maar welke koffiemachine maakt nou lekkere cappuccino?
Je kan kiezen tussen koffiezetapparaten met een losse melkopschuimer of met een geïntegreerd melksysteem. Het voordeel van een geïntegreerd melksysteem is dat je, naast het apparaat, niks hoeft schoon te maken. Losse melkopschuimers moeten vaak worden schoongemaakt, omdat de melkresten anders gaan ruiken. Dat wil je natuurlijk niet nadat je een cappuccino hebt gedronken.

Bestaande opties voor cappuccino apparaten met geïntegreerd melksysteem

Om het jou makkelijk te maken hebben we een lijstje gemaakt met populaire cappuccino apparaten voor thuis en op de zaak.
Vraag je vooral af wat er opvalt aan alle apparaten:

 • De’Longhi ECAM 44.660B Eletta Cappuccino. Een erg grote machine, met een prijskaartje van € 879
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino. Prijskaartje van € 429
 • Krups Quattro Force Double Cappuccino EA880E. Prijskaartje van € 640
 • De’Longhi Autentica. Prijskaartje van € 499

Er zijn uiteraard nog meer opties voor cappuccino apparaten, maar je begrijpt het idee. Heel veel cappuccino apparaten zijn erg duur en kosten al gauw honderden euro.

Bij Bundles geloven wij dat het anders kan. Daarom bieden wij een koffieabonnement aan wat perfect past bij liefhebbers van cappuccino, die geen honderden euro’s willen betalen voor een cappuccino apparaat. Tegelijkertijd moet je natuurlijk wel gewoon kunnen genieten van goede cappuccino en latte macchiato koffie.

 

Ons alternatief voor cappuccino apparaten: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen. Het Siemens apparaat waar wij mee werken, de Siemens EQ6, heeft een geïntegreerd melksysteem. Zo kan jij heel simpel cappuccino en latte macchiato maken, met geweldige koffiebonen en een apparaat wat jou niks kost.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje cappuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons CoffeeBundles abonnement als alternatief voor cappuccino-apparaten

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf