Zoek je het beste koffiezetapparaat? Wij kunnen je helpen!

Het beste koffiezetapparaat in een abonnement Bekijk het CoffeeBundles aanbod
Siemens volautomaat1
Espresso of Latte Macchiato via één touch
op gebruiksvriendelijke display
Bonen van Moyee Coffee
Topkwaliteit Arabica "FairChain" koffiebonen
(100% Specialty koffie)
CoffeeBundles' klantenservice
Nooit zonder bonen of onderhouds-
middelen en altijd een werkend apparaat
Snelle levering & gemak
Bij bestelling vóór 15u, de volgende dag
alles in huis of op kantoor

De Bundles oplossing: het beste apparaat, zonder investering

Dé oplossing voor jouw zoektocht naar het beste koffiezetapparaat.

✓ Duurzame kwaliteitsmachine die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie
✓ FairChain koffie en daarmee extra werkgelegenheid in koffielanden.
✓ De prijs van een cupje of pad voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste koffieabonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met cups, pads en pods betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

  • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
  • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
  • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen

Een koffiezetapparaat: welke is nou het beste?

Je bent op zoek naar een goed koffiezetapparaat voor thuis of op kantoor, maar er is zoveel keuze. Zo zijn er koffiemachines van Nespresso, koffiemachines van Illy, koffiezetapparaten voor cappuccino, koffiezetapparaten met melkopschuimer en koffiezetapparaten die ook thee kunnen zetten.

Eigenlijk is er teveel keuze in het aantal koffiezetapparaten wat je kan kopen of huren. Daarom hebben wij bij Bundles besloten de ultieme gids te schrijven in het kiezen van een koffiezetapparaat. Hieronder staat een checklist voor het kiezen van een koffiezetapparaat, zodat ook jij de goede keuze kan maken voor thuis of  koffiemachine op de zaak.

Checklist voor koffiezetapparaat kiezen

  • Soorten koffie

Voordat je kan kiezen wat voor koffiezetapparaat  je wil hebben, zal je moeten kiezen welk soort koffie je het liefste wil. Zo zijn er koffiebonen, cups, pads en filterkoffie. Koffiebonen zijn uiteraard het lekkerst, maar vaak zijn deze wat duurder. Daarom hebben wij bij Bundles een abonnement gelanceerd, waar je gratis een Siemens koffiezetapparaat (met geïntegreerd melksysteem) leent en premium koffiebonen opgestuurd krijgt. Deze bonen zijn net zo goedkoop, als de goedkoopste Nespresso cup

  • Volautomatisch koffiezetapparaat of niet?

Volautomatische koffiezetapparaten zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over ontkalking en (voor)spoelen, dat doen deze apparaten vanzelf. Hierdoor gaan ze langer mee. Volautomatische apparaten zijn vaak wat duurder, dan anderen. Vandaar dat het handig is om na te gaan of je een volautomatisch koffiezetapparaat wil die ook melkrecepten kan maken.

  • Capaciteit van het koffiezetapparaat

Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel koppen koffie je per dag zet. Op basis van jouw koffiebehoefte zullen sommige machines niet geschikt zijn. Zo hebben Nespresso koffiemachines en een Dolce Gusto apparaat een klein waterreservoir en werk je daarbij per cupje, wat het ongeschikt maakt voor huishoudens waar veel koffie achter elkaar moet worden gezet.

  • Koffiebereidingen

Het is ook belangrijk om te weten wat voor koffie je wil gaan zetten. Wil je zwarte koffie, lungo, cappuccino, latte macchiato, americano, koffie verkeerd, espresso, espresso ristretto of gewone ristretto gaan zetten? De lijst aan koffiebereidingen gaat maar door. Het is daarom slim om van tevoren te weten wat voor koffiebereiding jouw favoriete is. Lang niet alle apparaten kunnen alle bereidingen maken. Zo zijn Nespresso cups niet altijd in staat cappuccino te maken, dus dan zou het niet handig zijn om een Nespresso machine aan te schaffen. In dit geval kan je beter een cappuccinoapparaat aanschaffen, of een koffiezetapparaat met melkopschuimer. Wil je ook nog thee kunnen maken? Dan is een koffie en thee apparaat nodig.

  •  Apparaat met melkopschuimer, geïntegreerd melksysteem of helemaal geen melkrecepten

Hierbij is het ook handig om te weten of je bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato wil gaan drinken. Zo ja, dan heb je een koffiezetapparaat nodig wat dus een melkopschuimer of geïntegreerd melksysteem heeft. Een koffiezetapparaat met melkopschuimer betekent dat er een losse component bij het apparaat zit waar melk in zit. Dit component moet na gebruik worden schoongemaakt, omdat anders de melkresten erin blijven zitten. Een koffiezetapparaat met geïntegreerd melksysteem heeft dit component niet. Hiervoor kan je gewoon een kannetje aanschaffen, of direct melk uit het pakken gebruiken, door een slangetje in de melk te doen.

  • Prijs van het apparaat

Uiterst belangrijk: wat wil je uit gaan geven aan het apparaat? Er zijn koffiezetapparaten die heel weinig kosten (20 euro) en hele dure apparaten, die zomaar boven de 1000 euro kosten. Het probleem is dat goedkope apparaten meestal geen lekkere koffie kunnen zetten. En 1000 euro betalen voor een koffiezetapparaat is misschien wat overdreven. Daarom hebben wij bij Bundles dé oplossing om deze afweging op te lossen. Wij bieden een top koffiezetapparaat (de Siemens EQ6) aan in een abonnementsvorm. Hierdoor betaal je helemaal niks aan het apparaat en alleen voor de premium koffiebonen die je gebruikt in het apparaat.

Wat is uiteindelijk het beste koffiezetapparaat?

Er zijn veel partijen die een top 10 maken van de beste koffiezetapparaten die je in huis of op de zaak kan nemen. Het probleem hierbij is dat zo een top 10 niet is afgestemd op jouw specifieke situatie. Daarnaast is smaak iets waar niet over valt te twisten. Daarom is het van uiterst belang dat jijzelf een keuze maakt wat voor koffiezetapparaat het beste bij jouw situatie past. Hopelijk heeft de bovenstaande checklist hierbij geholpen. Voordat je een koffiezetapparaat gaat kopen, verzoeken we je nog om te kijken naar ons alternatief voor dure koffiezetapparaten.

 

 

 

 

 

Ons alternatief voor het kopen van een koffiezetapparaat: het CoffeeBundles abonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen. Onderhoud is cruciaal, zodat het koffiezetapparaat lang mee kan gaan. Zo moeten koffiezetapparaten bijvoorbeeld worden ontkalkt.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje cappuccino of latte macchiato voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel koppen koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine met geïntegreerd melksysteem, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Ons Bundles koffieabonnement als alternatief voor koffiezetapparaten met melkopschuimer

Wat onze abonnees van CoffeeBundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf